Onsdag 29/4



Jag vet inte om någon bryr sig om att läsa min blogg, men jag skriver iaf.

På morgonen hade vi SO, Jag och Johanna har hunnit en bra bit, men det ska vara inlämnat imorgon! Det vet jag inte om vi hinner men det löser sig nog. Har fått något emot vår lärare alltså, han är krånglig och ändrar saker hela tiden! Usch på honom. "Kalasbyxan" haha :P
Sen hade vi kemi och vår lärare skulle på något möte men vi hade vikarie. Mats Sjöberg ;( Men det gick ju bra iaf. Nästan direkt satte vi igång och labba. Vi skulle göra tvål av kokosfett. Det var allt lite läskigt, eftersom vi använde en mycket frätande bas, men man ser ju så fånig ut i skyddsglasögonen! :P Det såg inte ut som tvål tycker jag inte, det var mer som, snö? Kletig snö i en bullform!
På Matten skulle vi hålla på med koordinationskartor, det var hur enkelt som heslt med en liten förklaring från Johanna!
Höhö, jag hann med 8 uppgifter tror jag! :D Vi hade vikarie där med, Lite fånig tycker jag. Lars heter han, snacka om ren östgöte! Killarna drev med honom hela tiden och han blev nog ganska förvirrad ibland men jag satt bara och skratta åt allt.! xD
På lunchen gick jag, Johan, Emilia och Benjamin till pizzerian. Jag snyltade av Emilia och Johan. Emilia beställde en Sverige special, eller vad den hette och Johan en kebabtallrik. Snacka om att man blev mätt! + klubban man får efter ;)
När vi hade ätit klart skulle Emilia och Benjamin till Pandion och träffa någon. Så jag och Johan fick gå själv upp till skolan, men det var nog lite bra iaf. Någon att snacka med! :) Sedan var det att gå på
franskalektionen, Det känns som att jag kan mycket mer om jag koncentrerar mig och tänker efter lite. Imorgon har vi prov med. Hoppas endast på ett G den här gången för jag har inte pluggat och jag orkar inte heller! ;( Men jag tror inte det blir jättesvårt iaf. Jag satt och smsa med Johan hela tiden. Det finns ju saker att prata om som sagt...
På rasten gick jag och träffa Johan som stod ute och snacka med några. Sen ser jag Emilia och Benjamin gå ner mot fotbollsplanen till Pontus och Oskar, så jag gick ner dit och tvinga iväg Emilia och Benna på lektion.
Det var då svenskalektion och jag kan ju säga att det känns inte särskilt meningsfullt att gå på dem, vi gör inget iaf. Men det är ju skönt iofs.
Sen var det Elevens val, slöjd. Bästa lektionen på dagen! Först var jag orolig att Lotta (läraren) inte skulle komma dit, mend det gjorde hon, som tur är. Annars skulle jag blivit himla ledsen! :( Alltid lika trevligt på lektionerna tycker jag! :*
Det blev att rita upp " WeenZ" på plast och sedan skära ut det och sedan ta fram färg och det! haha, det var kul att dutta färg måste jag säga :P!!
Sen halv fyra kom mamma och hämta mig. Och jag fick skit för att jag inte msn;a syrran om en cykel igår och sen åkte vi hem. Nu sitter jag här vid datorn och skriver lite blogg. Om jag orkar och får en anledning kanske jag skriver något mer sen. Men det är en trött dag :/ Imorgon blir det grill och tårtätande med Karro. Hon har ju fyllt fjortis nu det lilla barnet! <3 :)
Hoppas alla har det bra iaf.. :)

Tisdag 28/4



Idag gick jag faktiskt upp klockan 6, typ sovmorgon :) ....
  Käkade lite havrefras till frukost och gjorde iordning mig o.s.v.
Slumrade till på bussen några gånger, riktigt trött imorse. Iaf träffade jag Pika på resecentrum så tog vi bussen tsms! Ovanligt mycket folk, så det klaga vi lite på när vi stod på bussen :P När vi kom upp till Berga träffa vi Bundy, lika gull som vanligt. Vi hade ett ganska roligt samtal påväg upp till skolan. Haha!
På klasstiden fick alla reda på sina praktikplatser, jag hade redan fårr reda på min. Det blir ICA- Linghem. Sätta priser, plocka upp varor och städa m.m.
Sen fick jag någon lapp om en tjejkväll, som jag inte är intresserad av, och så fick jag även lapp om återläsning 26/5.
Jag ser ingen mening med det, anledningen till att jag fick återläsning är för att jag har försovit mig och lite sena ankomster och min arbetsuppgift under en timma är läxläsning, men vi har inga läxor/prov då. Vad kan de va.. två veckor typ innan vi slutar skolan ( ? ). Vet inte om jag ens tänker gå på den...
På hemkunskapen/lunchen fick vi besök av en syriansk kock, Josef som han heter. Vi skulle göra någon "låda" med köttfärs, potatis, tomat och aubergine. Till det hade vi vanlig tzatsiki ( bara med gurka och vitlök) och en tzatsiki med morötter. Den där "lådan" var inte så god, så jag åt ris och tzatsiki.
Sen gick jag och Johanna till matsalen, jag tog en knäckemacka och ett glas mjölk bara. Sen tog jag och Johanna med oss geografiböckerna för att vi skulle skriva lite, men då fångade kuratorn in mig och börja tjata om massa grejer. När hon var klar hade vi bara en kvart kvar på lunchen. Vi han skriva några meningar och räkna sidorna, sen gick vi till vår lektion.
Fysik. Vi har två till lektioner fysik innan sommarlovet, hur skönt är inte det ? Den här lektionen var hyfsad iaf. Jag jobba med Jakob, Johanna och Alen om ljudvågor. Vi skulle undersöka massa grejor, men Alen ville att jag skulle kolla hans reflexer hela tiden så jag satt väl och slog på honom för det mesta.  Sen fick vi våra provresultat, jag hade VG precis ;)
Sen hade vi matte och den lektionen gick jag inte på, skolkade lite med Johanna A . Men vi var faktiskt nere vid sjuksyster och sedan gick vi upp till aulan för att träffa Viktor Ekbom och Dennis [ någonting] från LHC. Det tyckte Johanna var jättespännande. Men om jag får säga vad jag tycker, finns det nog inga tråkigare människor än dom där två.
På franskan försökte jag plugga till provet som vi har på torsdag. Men jag var jättetrött och höll på att somna flera gånger.
Men jag tycker om franskalektionerna lika mycket varje gång! :D
Mamma hämta mig efter skolan. Då hämtade vi Therese och skjutsade hem henne och åkte sen hem. Det första jag gjorde var att gå upp till rummet och trycka på datorn och sedan gick jag ner och käka lite mat. Sen satte jag mig vid datorn igen och pratade med Weenz typ, Sen skulle han på match och då gick jag ut en stund och hjälpte pappa med Cadillacen. Den blir hur fin som helst i ljusblått!
Till kvällen gjorde vi te och äggmacka, mums i magen säger jag bara! :)
Nu sitter jag här igen, vid datorn och skriver onödigt mycket i bloggen då. Men eftersom jag tycker om att skriva så är det ju ett bra sätt. Nu ska jag snart sova. Hoppas alla haft en bra dag. Puss!

Söndag 26/4

Jaha idag ska man hem då.. :(

Aja på förmiddagen så skulle vi se på Green Street Holigans där nere, men vi hitta inte fjärren till Dvd;n så det var ju inte så lyckat. Och då provade vi med att kolla med PS2 istället, men då ville inte det funka heller.
Så vi gick upp och titta på filmen istället. Sedan kom Samme och kolla på filmen med oss. Riktigt bra film! Kan jag rekomendera! :)

Lite senare gick vi till ica och satt där ett tag, med Emil, Simon och Krisse, sen var det väl lite folk som kom och gick :P
Jag köpte en cola och två glass, mums i magen :*
Sen gick vi till sjön, där tog dom någon båt som vi rodde ut med. Krisse och Emil dumpa oss vid något hopptorn mitt i vattnet, sen fick dom syn på en spindel i båten och börja slå med åran tills den gick sönder. Men dom kunde iaf hämta oss och ta oss i land, fan va kul det var xD
Sen gick vi hem till Krisse och Weenz och Emil spela biljard och Krisse och Simon spelade typ, xbox? :P
Runt klockan 18 gick vi hem och jag packa ner mina grejjor oså.
Sen när vi vänta på bussen in till stan kommer Fredrik istället och vi åker med honom. Jag fick en tjuga av honom, men vet inte varför ? haha :P
Fan va negativ jag var till allt innan jag åkte då. Usch och blä! Saknar Uppsala massor, Speciellt älsk <33
Hoppas det blir snart igen! (L)

mycket gammal bild :P
Massa gammal bild på mig. Kan säga att jag saknar hårfärgen <3

Lördag 25/4

Uhm.. inget speciellt igår ? Weenz va i skolan och jag hemma med Söder och glodde på tv..
Killarna ( Weenz, söder, p, fredrik, tegan ) Spela Xbox på kvällen. Hur fult var inte det där hockeyspelet ? hahah gud :P

Idag så gick jag och Weenz till stan, det va hur gött väder som helst, men det var knappt att man kunde hålla kläderna på! Så vi satte oss på en bänk, någonstans (?) där det fanns blommor iaf och prata lite och lyssna på musik. Det gick förbi en cool kille med massor av medaljer, det skramla lite när han gick :P
Sen när vi skulle hem kom Söder och hämta oss, och vi åkte hem dit och hämta våra saker och sedan åkte vi sedan till Björklinge.
Vi låg i sängen och läste "elvis". 
hahah! "vad är litet, rött och slår bara för dig" - Ditt Ollon.!!  omg ! XD

Sen skulle vi va hos Krisse vid 18.00 ? men vi var för upptagna med att lyssna på musik o shit så vi kom dit typ vid 20.00.
Det kom fler sen, typ Emil, Samme, Simon och typ massa fler. Kommer inte ihåg va dom hette :P
Men runt tio var jag ganska färdig så vi gick hem, ångrar det lite nu i efterhand . hahah :)
Men på hemvägen träffa vi Sandra och snacka med henne ett tag. Fan va jag garva åt mig själv när jag skulle sätta mig ner i en liten backe, jag ramlade framåt! xD
Sen kommer jag ihåg att jag hälsade på Kalle och Dennis :D
När vi kom hem var Fredrik och hans kompis där så jag stod och smådryga lite med dem och sen var det march ner i sängen och sova ;)


Hahahaha fråga inte, men jag ser igenom det där hålet :D xD

Torsdag 23/4

Idag var det skola som vanligt, eller ja nästan iaf. Jag åkte till resecentrum efter so lektionen för mitt tåg gick 15.03 till uppsala. Träffade en tjej på tåget som var typ 26år, men hon såg ut att va 15 kanske :P Men vi satt och garva åt alla som gick förbi och hur dom inte fick upp dörren till toan, hahahah!

Kom fram till Uppsala runt klockan 6. Gud så nervös man kan vara då! Jag typ skakade när jag gick av tåget. Jag ringde Weenz och fråga vart han va, men då ser jag honom. Tror inte han såg mig först xD Haha men hur gulli som helst! <3
Fick en kram och sen gick vi till  uhm.... söders brors lägenhet [?] och kolla på film, massa mys :)
Sen var det sovdags och, ja.. då sover man ju x) eller ?

Happyface                                          happyface?! :) 23/4-09 in my heart <3

Tisdag 21/4


Världen är inte alltid som man tänkt sig, bara att blunda för motgångarna....


Dagen började väl inte sådär jättebra, det blev att sitta uppe länge igår så jag försov mig och missade engelskaprovt, men jag ringde och sa iaf att ja inte kom på morgonen. Jag vet inte om väckarklockan inte ringde eller om jag bara somnade om, kommer inte ihåg.. Aja, gjorde allt i den vanliga ordningen, men min frukost var inte särskilt god! Flingorna smakade mjöl.
Bussen gick 8.20 (då jag egentligen börjar) och tog sen tåget.
Morgonens höjdpunkt var väl iaf att snacka med Weenz. :)

Väl i skolan fick man ju vänta typ en timme på att hemkunskapen skulle börja. Jag och johanna o massa till gick till aulan och plugga tvättfrågor och läste tidningar. Sen fem i halv tolv skulle vi tillbaka till hemkunskapen för att äta. Fick lite paj av fredrik och axel, det smaka gott enligt mig iaf! :) Haha det är alltid roliga samtal i min klass, macka i ögat typ! xD
Kemin och matten var också fyllt av garv. Hahah det har vart en underbar dag! :D

Efter franskan kom pappa och hämta mig och vi åkte hem, ja satte mig vid datorn som vanligt, här fick man ju veta ett och annat som inte gjorde mig så glad. Men haha jag tänker lite på dagen och blir glad igen, som när Johannas ögon blev -->O.o. HAHAHA det va nog dagens ! xD

Imorgon är det onsdag och bara två dagar var tills jag sitter på buss/tåg mot uppsala! Ska bli redigt kul och dör av längta snart ! :D Men nu ska jag sova, så jag får lite mer sömn än igår. Puss på alla! :D 

Måndag 20/4



Jaha, idag gick man upp halv sex, Klädde på mig och sminka mig och åt frukost i vanlig ordning.
Stekte ägg, proffsigt va? Haha men iaf, jag tog kort på dom med, och då hittade jag min "försvunna" ledighetslapp, som kom med på bild. Det var lite såhär kul tycker jag.

Klockan sju bar det av till skolan, pluggade hela vägen på bussen. Och sen skulle vi ha idrott, men då var det något annat jag va tvungen att göra, men det blev typ inte så iaf så jag pluggade mer. Hade endå inga gympakläder med mig. Så jag blev klar med mitt biologiarbete. Det måtte bli ett G (+) ? där iaf. Haha helt omöljigt, är hur försent inne som helst.
Sen när vi väl hade biologi skulle vi börja med sex och samlevnad, det är nog det roligaste med biologi ;)
På Solektionen gick det verkligen inte att fatta någonting, han förklarade ju som en kratta. " muuuh" HAHA!
Så jag och johanna satt och garva istället och lyssna på när Jakob blev lite arg på Lars, eftersom han inte förklarade så han fattade.
På lunchen käka jag med Emilia, Johan och Benjamin. Sen följde Emilia och Johan med mig till Apoteket, skulle hämta ut nya p-piller. Sen gick vi tillbaka till skolan och flumma lite. Men alla böjade typ halv ett så jag fick ju va ensam en timme. Fast undertiden Emilia och dom hade lektion satt jag och hade lite kul med Johanna, fina bilder vi tog! xD haha det finns på fu5e@bdb.

Efter skolan gick jag till Mariagården och prata med Annika, det var faktiskt intressant. Vi prata om det mesta :)
Sen gick jag till min syster och åkte hem så jag va hemma kvart över sju eller något. Lång dag blev det, men bra iaf! hoppas alla andra har haft en bra dag! <3 :D

Söndag 19/4



Jaha, idag sitter jag som vanligt och gör ingenting.
Alexandra väckte mig halv åtta och ville ha gosedjuret hon somnade med igår.
Försökte att somna om men det gick verkligen inte så jag gick ner och åt frukost.
Efter frukost blev det att göra sig iordning, men varför vet jag inte...
sitter ju bara vid datorn iaf, försöker plugga men det går inte bra!
Jag pratade med Roger på morgonen, alltid lika trevligt ^^,
Sen skulle han på match, och då chatta jag med Tommy.
Snacka om att jag har felstavningsdag idag!!
Vi tyckte det var jättekul iaf! xD   Prtade också med syster Erika
på telefon, pga att jag är så nervös att jag inte ska hitta i Stockholm.
Hahaha, men det ska nog gå bra hoppas jag! :D Har ju en halvtimme
på mig att leta ;)  Aja, skriver mer ikväll om det händer något intressant!
Puss på alla, ha en bra dag!

Tommy säger (13:00):
 Jag ljuger aldrig om sånt.
Jennie.   || Weenz <3 säger (13:00):
 idag
 dör du
 gör *
 haaha
 hahah
 det där va dagens x D
Tommy säger (13:00):
 Hjälp här får man mordhot! xD hehehe  
Jennie.   || Weenz <3 säger (13:00):
 hahaha omg xD

Jaha, det blev till att sitta mer vid datorn då.
Har haft jättekul idag faktiskt! Pratat med massor av folk, ni anar inte :P
Bara för att jag och Emilia är nolifers! Sen har jag pratat med Emma och
hon kanske ska följa med mig till Uppsala och träffa Weenz och alla hans
kompisar ;) Det ska bli fint som f*n! :D Alltså idag är jag hur glad som helst,
Minns inte när jag hade en så glad dag sist. Haha.!! Och så pratade jag i telefon,
i typ en timma! med Roger! Haha grymt gullig dialekt! :D Imorgon blir det ner till stan på
håltimmen och efter skolan ska jag träffa Annika och prata om min konfirmation, det blir nog bra (Y)
Nu ska jag bara skicka litet sms, så ska jag sova så jag orkar med imorgon! ;) Puss och godnatt alla! :D



Lördag 18/4



Idag skulle vi äta frukost klockan 8. Så jag gick ner och gjorde det, men jag var så förbaskat trött att jag låg och småslumrade till kl 11 efter frukosten.

Sen fick jag gå upp, för att mamma klagade.
"ska du ligga i sängen hela dagen?!"
Så jag gjorde mig iordning och har suttit vid datorn sen dess.
Har kollat upp buss/tåg till Uppsala, det kostar 337 :-, inte så farligt, eller? :)
Där nere håller dom på att grilla just nu, ska bli fint med lite mat i magen.


Linköping - Stockholm

Buss 830 
Avgång: 07.55
Ankomst: 10.55
Restid: 3h   
Pris: 125 :-

Stockholm - Uppsala

Tåg: SJ, regional
Avgång: 11.30
Ankomst: 12:07
Pris: 41:-

Uppsala - Stockholm

Tåg: SJ regional, 35
Avgång: 19.35
Ankomst: 20:18
Pris: 67:-

Stockholm - Linköping
Tåg : SJ regional, 247
Avgång : 20:40
Ankomst: 22:52
Pris: 191 :-

Lingköping C - Spångerum
Buss: 15
Avgång: 23:18
Smsbiljett, 13 :-

Summa: 337:-

Hoppas verkligen alla har en bra dag, det har jag iaf ! :D




Fredag 17/4



Gårdagen hände verkligen inte något, så jag skrev inte dåra..

Idag gick man upp halv sex då. Klädde på mig och sminka mig. 
Vem kunde förutspå att dagen skulle bli så bra?
Jag gick ner och åt frukost med mamma, vi pratade lite, om Uppsala med.
-Mamma, vet du varför jag vill åka dit?
*Nej, varför ?
-    Förklara*
*Jaha, okej, vad säger hans föräldrar då?
-Det är nog lugnt!
*Okej, men du får väl åka då, men jag är bara rädd om dig, tänk allt som kan hända.
-Vad ska hända på en buss?
* Aja, jag vill prata med dom först.
HAHA fatta hur jäkla glad jag är?! Jag får åka till Uppsala! :D
24/4 kommer jag, då jäklar!! :D
Blir att kolla ledighet på fredagen och åka hyffsat tidigt ?

Annars har det nog inte hänt något speciellt, har gått ovanligt bra i skolan, men det är väl för att jag är så glad.
Härliga solen har vart framme hela dagen, hur skönt som helst!
Ikväll blir det till att ta det lugnt, kommer förmodligen vara jättetrött ikväll men så kan det vara.
Ska även försöka skriva lite biologi, om jag orkar ;)
Hoppas alla har det lika bra som jag!! Bye :D <3



Onsdag 15/4 2009

En ny dag, nya möjligheter.
Gick upp halv sex, klädda på mig och käka frukost med mamma o pappa.
Pappa skulle till läkarn vid sjutiden, och mamma skulle in och vänta på honom en timma efter typ så
fick åka med henne till skolan. Jag sov till halv åtta (mamma väckte mig då) så jag bar iväg till skolan utan smink! ;(
Haha, stackars mig. xD Hade iaf SO -religion på morgonen, jag och Johanna är ju bäst såklart! (:
Sen hade vi kemi som gick ovanligt bra, men matten efteråt var det ju lite sämre med.
Det är nog bara för att vi ska ha ett stort prov jag inte vill jobba, så jag satt och prata bort lektionen
med Fredrik och dom andra killarna.

På lunchen blev det att gå till pizzerian där Emilia, Johan och Benjamin satt occh vänta på mig.
Killarna från klassen var där också, dom har ju blivit moppepojkar nu ;)
Haha det var ganska intressant att va på pixxerian idag, bagaren typ hatar mig för att jag beter mig någolunda vuxet. :P
I jämfört med vissa andra, Känn dig utpekad Emilia xD
Emilia och Johan hade krig med pizzakanter och jag satt och snacka allmän skit som vanligt.

När vi kom tillbaka till skolan hade vi franska, som också kändes ganska bra idag.
Efter franskan satt jag och Emilia i korridoren där nere mellan entré A och B.
Hahah jag måste säga att det var rätt kul! :D
Sen hade vi svenska, jättekul! inte...
Och sista lektionen var elevens val - textilslöjd. Det är på gång med tröjan nu alltså!
*Den hinner nog bli klar tror jag, men vill ju göra tryck på den med. (:

Väl hemma sen blev det att gå upp på rummet, som vanligt.
Pratat med Mikkeliin hela kvällen, helt underbart! <3
Blir nog att sova om en stund, ska läsa lite ur fysiken med, eftersom jag har prov imorgon, som kommer att gå åt helvete!
Hoppas att alla har haft en jättebra dag! <3



Tisdag 14/4

Jaha, skola igen då. gick upp halv sex och gjorde mig iordning och åt frukost och sånt.
Sen åkte jag med pappa eftersom han endå skulle till läkarn.
Hade klasstid som förstalektion och då blev det att plugga lite på fysikprovet, känns inte som att det är så svårt (:
Sen var det  håltimma och då satt man väl i soffan utanför kuratorn som vanligt, köpte även en festis och en tjockisbulle på uppis ;) Sen hade vi hemkunskap, och jag gjorde citrondoftande kyckling, det var riktigt gott om jag får säga det själv. Eftersmaken blev lite av chili, Blev hur mätt som helst. :P
Efter lunch hade vi fysik, matte och franska i följd med kanske fem minuter rast imellan
och sen åkte jag hem, riktigt skönt att vara hemma, väntade på att 'han' skulle logga in på msn.
Har pratat med honom nästan hela dagen sen jag kom hem <3
Till kvällen blev det ganska depp men när han sitter där med sitt leende blir jag som förtrollad  :*



Måndag 13/4-09

Jaha, idag har man ju ledig, röd dag! :) Härligt väder ute också.
Dagen började med att äta frukost med mamma och pappa och sedan gick jag in i duschen.
Satte mig vid datorn en stund och spela lite sen gick jag ut och fotade lite i trädgården, resultatet blev bra tycker jag.
Våren är ju äntligen här!


Sedan hittade mamma även en tusenfoting i tvättstugan som hon ville skrämmas med. Och hon lyckades kan jag lova, sprang därifrån och ropade på pappa :P








Sedan gick jag ut på promenad med Christin som kom förbi och jag fotade även då. Trevligt att komma ut lite när det är så bra väder! Ska lägga in bilder och sen ska jag plugga lite så jag skriver mera ikväll, ha en bra dag! :D

Sen klockan halv två typ har jag suttit vid datorn och pratat med "Weenz."
Helt otroligt underbar människa! :)
så jag har inte gjort mycket alls, skrivit rent lite papper och så annars inget.
mamma gjorde tonfiskgratäng till kvällen, riktigt gott!
Snart ska jag sova eftersom man ska upp halv sex, sov gott alla! (:

12/4 2009


Imorse vaknade jag av mina systerbarn som höll på att skrika nere i köket så jag gick ner och åt frukost med dom.
Therese, Alexandra och Lukas har vart här sen i Torsdags [tror jag] :)
Sen så satt jag vid datorn och pratade med lite folk! :)
Pappa var i köket och laga mat när Anna, Erika, Nova, Stella och Lilly kom.
Lilly föddes för bara två vecker sen och hon är jättesöt! :D Men Anna har kvar en liten bulle på magen men den försvinner nog skulle jag tro. Då fick jag julklappar av dem med. Lite sent kanske men så kan det va när man inte tråffas så ofta :)
Jag fick två fina tunikor, en lite längre t-shirt, en urgullig top och en tjocktröja.

Där är de kläder jag fick!

Sen fick jag annat. En svart portmonä med en gullig liten rosett på. En Stella McCartney väska, fyra skärp, två halsband, ett armband, en necessär, en plånbok och någon liten grej jag har till nycklarna nu (: massa knappar av olika slag och några brosher. :D Hur glad som helst kan jag lova!
Sen har jag flyttat tillbaka datorn på sin plats igen, fick så förbannat ont i ryggen när jag satt så konstigt och då passa jag ju även på att städa rummet och fixa lite. Senare ska jag nog plugga, eller så gör jag det imorgon, vi får se.
 Hoppas alla har en glad påsk iaf, för det har jag! :D

Välkommen till min nya blogg!

Nu hade jag tänkt att försöka ha en blogg här och skriva lite om vad som händer i min vardag! :)
Hoppas det blir bra iallafall, om inte kommer jag ta bort bloggen men vi får hoppas på det bästa!




RSS 2.0